• De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

Jeugdskate lessen

Informatie over de Jeugdskate lessen

In de zomer zijn er voor de jongste groep leden de jeugd-skate lessen, deelname is gratis voor de kinderen die in winter mee hebben gedaan met het jeugdschaatsen. De jeugdskate lessen zijn er op gericht kinderen op een speelse wijze vrij te maken op de skates. De skatelessen worden gehouden op de skeelerbaan in Ammerstol van 10:30 – 11:30

 

De jeugdskate lessen starten vaak wat eerder dan de reguliere trainingen van de vereniging, echter in de zomervakantie houden de jeugdskate trainers ook lekker vakantie en is er geen skate les.

 

Samen met SVO (oudewater) en SC Gouda organiseren we de Skate4, hierbij rijden we op de 4 skeelerbanen in de regio wedstrijdjes voor beginnende skaters. Meedoen is belangrijker dan winnen en dus krijgen de kids aan het eind een diploma en een medaile indien ze 2 of meer keer hebben meegedaan, voor 4 keer mee doen is dat uiteraard de gouden medaille! De skate4 wordt georganiseerd op de vrijdag avond, omdat het de bedoeling is dat de kids mee doen aan de skate4 is er op de zaterdag na de skate4 geen skateles.