• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

Jeugdskate lessen

Informatie over de Jeugdskate lessen

Zaterdag 14 mei 2022 begint de skate-les voor de jongste jeugd vanaf 6 jaar. Inschrijven is niet meer mogelijk.

 

In de zomer zijn er voor de jongste groep leden de jeugd-skate lessen, deelname is gratis voor de kinderen die afgelopen winter mee hebben gedaan met het jeugdschaatsen en het kost 25 euro voor kinderen die op de wachtlijst staan of zich aanmelden via Sjors Sportief.

 

De jeugdskate lessen zijn er op gericht kinderen op een speelse wijze bekend te maken op de skates. De skatelessen worden gehouden op de skeelerbaan in Ammerstol of in Lekkerkerk van 10:30 – 11:30. Check daarom goed de planning op welke locatie de skateles wordt georganiseerd.

 

Dit jaar is er voor gekozen om de jeugdskate lessen te starten gelijktijdig aan de andere trainingen van de vereniging. In de zomervakantie is er eenĀ  zomerstop dat loopt van 23 juli t/m 13 augustus. De adressen van de locaties en de planning staan onderaan dit bericht.

 

Valbescherming is verplicht bij het skeeleren. Onder valbescherming verstaan wij een helm, elleboog-, knie- & polsbescherming. De eerste 3 trainingen zal de skeelerkar aanwezig zijn en kan je gratis skeelers en valbescherming van ons lenen.

 

Lijkt het je leuk om wedstrijden te rijden op skeelers. Dan is er de Dave van Dam jeugdskeelercup. Meer info vind je via deze link.

 

Locatie Ammerstol: IJclub, Sportlaan 23

Locatie Lekkerkerk: Weidehoeck,

Planning jeugd-skate