• De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

Hein Otterspeer voor de derde keer Nederlands Kampioen Sprint!

Heerenveen (30/11/2020)

Hij ging het toernooi in als een van de favorieten voor de eindoverwinning en finishte het toernooi op de hoogste trede van het podium. Hein Otterspeer werd afgelopen weekend voor de derde keer in zijn loopbaan Nederlands Kampioen Sprint.   In een schaatsjaar waar elk toernooi meer waard is dan andere jaren was Hein gebrand om zich te laten zien. In de wedstrijden in aanloop naar het sprinttoernooi liet Hein al zien in vorm te zijn. Op de eerste afstand van dit toernooi werd dat gelijk bevestigd. Met 34,82 ging hij op de tweede plaats de 1000 meter in. In..

Patrick Roest voor het eerst Nederlands Kampioen Allround!

Heerenveen (24/11/2020)

Al drie keer wist Patrick Roest wereldkampioen allround te worden maar de Nederlandse allround-titel had hij nog niet op zijn palmares staan, tot dit weekend! Voor het eerst in een aantal jaar deed Patrick weer mee aan het allround kampioenschap aangezien dit helaas een van de weinige toernooien is die dit jaar tot dusver verreden wordt. Niet minder belangrijk is het dat er een Nederlandse titel op het spel staat met een sterk deelnemersveld aan de start.   Op dag 1 wist Patrick gelijk de toon te zetten met een overwinning op de 500 meter, met 36,47 pakte Patrick gelijk..

Mooie opbrengst van de Rabo ClubSupport actie

Krimpenerwaard (16/11/2020)

In oktober kon er gestemd worden voor de Rabo ClubSupport actie. De leden van de Rabobank Hollandse IJssel konden hun stem uit brengen op verschillende verenigen. Op vrijdagavond 6 november werd via een online bijeenkomst de uitslag bekend gemaakt, STV Lekstreek heeft een bedrag van € 1117,02 verdiend! Bedankt voor al jullie stemmen en Rabobank bedankt voor de bijdrage! Het geld gaan we gebruiken om te investeren in onze krachttrainingsactiviteiten. De jeugdschaatsers mochten afgelopen zaterdag op de foto met de cheque.

Coronacoördinatoren gezocht!

Krimpenerwaard (09/11/2020)

Beste leden van STV Lekstreek,   We begrijpen dat het voor iedereen best lastig is deze coronatijd: maximaal met z’n tweeën trainen, niet ff lekker bijkletsen op de ijsbaan, niet chillen in de kleedkamers, geen wedstrijden, trainingskampen en feestjes die niet doorgaan. Het vraagt veel van ons, maar we moeten even volhouden. Gelukkig is De Uithof nog open en hopelijk komt er op korte termijn een moment dat er weer een aantal maatregelen versoepeld worden.   Als bestuur, begrijpen we heel goed dat deze periode niet altijd leuk is en veel uitdagingen kent. Toch willen we een dringend beroep op..