• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

🎉 DE LEKSTREEK WINTERACTIVITEIT 🎉

Lopik (19/11/2023)

Beste Lekstreek-leden,   Het is bijna zover! Op zaterdag 25 november staat “De Lekstreek Winteractiviteit” op de agenda, een evenement dat je niet wilt missen!    Duik in de actie met indoor lasergamen, een opwindende activiteit die geschikt is voor zowel jong als oud! Verwen jezelf met een warme traktatie, want heerlijke koek en zopie staan klaar om je op te warmen. En voor extra sfeer is er de vuurkorf, met marshmallows, waardoor je kunt genieten van de ultieme winterbeleving. Maak je klaar voor een gezellige en avontuurlijke tijd! Vanaf 19:30 ben je van harte welkom om aan te sluiten..

Nieuw item in de collectie! Bestel nu je Lekstreek kleding

Haastrecht (24/10/2023)

Wil je er komend seizoen weer gesoigneerd bij skeeleren, fietsen, schaatsen of lopen? Bestel dan nu je nieuwe Lekstreek kleding via de site van Bioracer. De kleding kan besteld worden t/m zondag 5 november via onderstaande link. Voor vragen over de kleding of het bestellen kun je contact opnemen met Dave van Dam Sport.   Let op: Onze jeugdschaatsers krijgen een jasje uitgereikt en hoeven dus zelf geen jasje te bestellen!

Inzell wedstrijd 2023

Krimpenerwaard (07/09/2023)

Op dinsdagavond 17 oktober wordt in de Max Aicher Arena weer de Inzell wedstrijd verreden. De aanvang van de wedstrijd is 18:00. Er kan vanaf nu weer ingeschreven worden voor de volgende afstanden: 100 – 500 / 500 – 1000 / 500 – 1500. De inschrijving voor leden is open tot 20 september, waarna we de lijst vol maken met leden van andere verenigingen. De kosten voor deelname zijn voor leden €22,- en voor niet leden €25,- per persoon. Betaling kan ter plaatse voor aanvang van de wedstrijd of in overleg per bank (grote groepen). Kinderen die met de Inzellreis..

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Stolwijk (19/08/2023)

We staan alweer dichtbij de start van het nieuwe seizoen. Maar voor we zover zijn, willen we met jullie nog even terugblikken op de afsluiting van het seizoen. Zaterdag 3 juni vond namelijk de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Omdat wij als bestuur het leuk vinden als jullie met grote getalen aanwezig zijn op de jaarvergadering, hadden we de handen ineen geslagen met de AC voor een leuke activiteit die aan zou sluiten op de jaarvergadering. Zo hadden we die zaterdag super goed weer voor een fiets + ‘wie is de mol’ tochtje door de Krimpenerwaard en dat konden we ook..

Fietsen op woensdagavond

De Loet Lekkerkerk (04/07/2023)

Per abuis is de fietstraining op woensdagavond van het overzicht met zomertrainingen gevallen. Onder leiding van Jaap de Hoop fietst een groep Lekstrekers, veelal Masters, met ca 30 km per uur een vast rondje Krimpenerwaard (Loetbos, IJsseldijk naar Haastrecht, Vlist, Schoonhoven, Lekdijk terug naar Lekkerkerk). Om 19.00 uur verzamelen bij de brug schuin tegenover restaurant de Loet. Er wordt gefietst totdat het weer te vroeg donker wordt (half september). Uiteraard is helm verplicht, worden de verkeersregels in acht genomen en is deelname voor eigen risico.