• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Talentendag

Lekkerkerk, Weydepark (10/06/2022)

Zondag 19 juni is er Talentendag in Lekkerkerk met alle leden van de talentengroepen (Noord, Zuid, West en Centraal) de opleidingsploeg langebaan, KTT langebaan shortrack en in-line. Vanuit de vereniging worden de betrokken jeugd leden persoonlijk uitgenodigd voor deze dag. Om 13 uur geeft Johan de Wit een presentatie waarin hij zijn kennis en ervaring zal delen. Trainers worden van harte uitgenodigd! Vanaf 10:30 uur zijn jullie welkom (opgeven graag bij Bert van Buren 06- 48772230)

Inzellreis 2022

Gouda (03/06/2022)

We hebben het gevoel dat we misschien nog niet iedereen bereikt hebben voor de Inzell reis, mocht je dit dus nog niet hebben gedaan en zou je wel mee willen, lees dan snel verder en schrijf je in!   Vorig jaar hebben we een prachtige trainingsweek in Inzell gehad met zo’n 25 deelnemers. We waren blij dat we na een jaar afwezigheid de reis weer konden organiseren en dat we genoeg enthousiaste deelnemers hadden.   We informeren jullie graag over de vorderingen van de organisatie van het trainingskamp van dit jaar en de mogelijkheid om in te schrijven.   Hierbij..

Doorn weekend 11 & 12 juni

Doorn (23/05/2022)

Op 11 en 12 juni 2022 zal er een trainingsdag georganiseerd worden voor alle actieve leden. Voor de jeugd is er een apart programma, zij hebben hierover een mail ontvangen. Vanaf 18 jaar kan er op zaterdagmiddag gefietst worden (op eigen initiatief) verzamelen vanaf 14 uur bij de skeelerbaan in Doorn. Na afloop is er de mogelijkheid om mee te eten. Graag opgeven middels de link. De trainingsdag zal plaatsvinden op de prachtige skeelerbaan van de Doornse IJsclub (adres:  Bloemengaard 69/A, 3941TB Doorn).  Heb je vragen? Stel ze aan de TC leden Corina Slingerland en Natasja Roest