• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

De missie van STV Lekstreek

Het is onze missie om vanuit de passie voor de schaatssport, schaatsers en fans die betrokken zijn bij onze vereniging het plezier van schaatsen te laten ervaren en de schaatssport in de Krimpenerwaard te bevorderen. We bereiken dit vanuit onze kernwaarden die we bij alles wat we doen als uitgangspunt hanteren.

 

Onze kernwaarden

Hieronder een korte beschrijving van onze kernwaarden.

Plezier

Plezier is de basis voor alle activiteiten van STV Lekstreek en voor succes. Bij STV Lekstreek ontstaan vriendschappen voor het leven. Plezier & trainen = winnen!

Ambitie

De leden van STV Lekstreek mogen, ieder binnen zijn of haar eigen mogelijkheden, ambitieus zijn. Zowel op sportief als bestuurlijk gebied. We zijn innovatief en hebben een voorbeeldfunctie binnen de schaatssport.

Deskundig

Bij STV Lekstreek zijn we deskundig op sporttechnisch en bestuurlijk vlak. We vinden het belangrijk dat we ons ontwikkelen om zo onze leden optimaal te kunnen laten trainen en schaatsen.

Betrokken

Leden van STV Lekstreek zijn betrokken bij de vereniging en bij elkaar. STV Lekstreek is zichtbaar in de regio en in de schaatswereld. Wij leveren een maatschappelijke bijdrage door onder andere onze leden te laten bewegen, samen te brengen en door vrijwilligerstaken binnen de sport uit te voeren.

Passie voor de schaatssport

Bij STV Lekstreek stroomt de passie voor de schaatssport door onze aderen. We sporten met passie en voeren onze vrijwilligerstaken uit met passie voor onze club.