• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

De Lekstreek Cup

De Lekstreek Cup

Lekstreek Cup

 

De Lekstreek Cup heeft als doel om, gedurende het seizoen, deelname aan schaatswedstrijden op kunstijs, vereniging breed te promoten en uiteraard ook om geleverde prestaties te belonen. Ieder lid van de vereniging die regelmatig wedstrijden schaatst, moet de Lekstreek Cup kunnen winnen.

 

De meeste punten voor het klassement zijn simpelweg te behalen door deel te nemen aan nationale en internationale schaatswedstrijden binnen de disciplines langebaan, marathon en (super)sprint. Echter, aan deelname bij wedstrijden op De Uithof en in Dordrecht worden meer punten toegekend dan elders. Deelname aan onze eigen clubkampioenschappen wordt zelfs het meest beloond.

 

Wie regelmatig wedstrijden schaatst, schaatst uiteraard ook regelmatig een seizoen record of soms zelfs een persoonlijk record. Dergelijke resultaten worden middels extra toegekende punten meegenomen in het klassement. Deelnemers aan het Zuid-Hollands kampioenschap of Nederlands kampioenschap krijgen eveneens extra punten toegekend.

 

Aan de eerste tien van het klassement, wordt op het einde van het schaatsseizoen een leuke prijs overhandigd! Het seizoen, volledigheidshalve, loopt van 1 oktober tot en met 31 maart.

 

 

Toekenning van de punten:

8p     – Deelname clubkampioenschappen

4p     – Deelname wedstrijd op De Uithof in Den Haag

4p     – Deelname wedstrijd in Dordrecht (jeugd)

2p     – Deelname wedstrijd elders

 

Extra punten:

1p     – Deelname Holland Cup

1p     – Deelname Zesbanentoernooi

2p     – Deelname Marathon Cup

1p     – Deelname Zuid-Hollands Kampioenschap

2p     – Deelname Nederlands Kampioenschap

2p     – Seizoen record   → OF

3p     – Persoonlijk record

Stand Lekstreekcup

Via onderstaande link de huidige stand van de Lekstreekcup, bijgewerkt tot 30 oktober. Het is een handmatig opgestelde lijst, er kunnen uitslagen ontbreken. Mocht je zien dat we een uitslag gemist hebben, geef dit dan door aan de TC: Mail de TC

 

Update 30 december 2023