• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Kleding

Kleding

Waarom Lekstreek kleding?

We zien onze leden als uithangbord van onze vereniging, wij vinden het daarom belangrijk dat, zeker de jeugd, zo veel mogelijk in Lekstreek kleding sport. Om de kleding betaalbaar te houden, ook voor gezinnen met meerdere kinderen, heeft Dave van Dam Sport bij Bioracer een speciale prijs voor leden van STV Lekstreek bedongen.

Bestellen

Lekstreek kleding kan besteld worden via de webshop van Bioracer. Via onderstaande link kom je op de website van Bioracer, hier kun je een account aanmaken.

 

 https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=LWPiCbR57V

 

Na inloggen kom je op de pagina met Lekstreek kleding waar je de gewenste kleding kunt bestellen.

 

Bioracer zal de kleding batchgewijs produceren, op de website staat rechtsboven hoelang je nog de tijd hebt om te bestellen voor de eerstvolgende batch. Circa 6 tot 8 weken na het verstrijken van deze termijn zal je bestelling bij Dave van Dam Sport in Haastrecht afgeleverd worden.  Zodra de bestellingen zijn afgeleverd zal dit op de website gepubliceerd worden.

 

Wanneer dragen

STV Leksteek is een begrip in de Krimpenerwaard en in schaatsend Nederland. Wij vinden het belangrijk om herkenbaar te zijn en onze sponsors de uitgingen te geven waarvoor zij betalen. Daarom willen wij graag dat er tijdens (schaats)wedstrijden en op trainingen (zeker tijdens trainingsdagen en -kampen) de Lekstreek kleding wordt gedragen, zodat de naam van onze vereniging en onze sponsors in beeld zijn. Op podia bij schaatswedstrijden willen we ook graag herkenbaar zijn als STV Lekstreek: dus Lekstreekkleding aan!

 

Voor vragen over de kleding en het bestellen kunnen jullie terecht bij bij Dave van Dam Sport.