Activiteiten commissie

Wat doet de AC?

Wij zijn de leukste commissie van STV Lekstreek (net als dat de TC, de communicatiecommissie, de sponsorcommissie en……..dit zijn).

 

Zoals jullie misschien op de foto’s  zien is de AC de maximale mix, man/vrouw, jong/iets ouder, schaatser/supporter. Dit is niet altijd zo geweest, maar we hopen dat het ons nog meer helpt om ook de activiteiten voor alle doelgroepen aantrekkelijk te laten zijn. Want voor ons is niets zo leuk als dat de opkomst groot is en een ieder enthousiast naar huis gaat.

 

Wij organiseren , meestal, in de periode tussen november en juni een aantal activiteiten voor onze leden. Dit betreft niet de activiteiten op de ijsbaan (zoals het organiseren van de wedstrijden) maar wel de zaken er omheen. Zo organiseren wij wel de after-party bij de clubkampioenschappen en natuurlijk de feestavond en inmiddels ook al wel een kleine traditie de “Camping Aan de Lekstreek”.

 

De geplande activiteiten kunnen jullie zien op de website, maar mochten jullie ideeën hebben dan horen we ze uiteraard graag. Ook zijn eventuele vrijwilligers bij onze activiteiten altijd van harte welkom!

Mail de AC

Leden AC