• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

Video van het bestuur 1

Video van het bestuur 1

Het bestuur komt ongeveer 10 keer per jaar bij elkaar, maar niet bij alle leden is bekend wat wij zoal doen. We willen daarom proberen om na elke vergadering een update te geven van wat er besproken is en waar wij ons mee bezig houden. Bekijk de video hieronder.

Video van het bestuur 1

Volledige tekst

Hoi,
Sinds juli ben ik trotse voorzitter van STV Lekstreek, na een rustige vakantieperiode, komt de winter dichterbij en wordt het weer drukker. Afgelopen week hadden we de eerste bestuursvergadering in onze nieuwe samenstelling. Berit en Kees hebben afscheid genomen tijdens de jaarvergadering, Janneke Prins is toegetreden als nieuw bestuurslid en zal volgend jaar de taak van Jacob als penningsmeester overnemen. Trudie is weer terug van haar zwangerschap, waardoor Willeke haar taak als interim secretaris zal neerleggen. Willeke, nogmaals hartstikke bedankt dat jij ons wilde helpen, super fijn hoe jij deze taak hebt opgepakt!
Met het bestuur komen we ongeveer 10 keer per jaar bij elkaar, maar niet bij alle leden is bekend wat wij zoal doen. We willen daarom proberen om na elke vergadering een update te geven van wat er besproken is en waar wij ons mee bezig houden.
Vanuit de commissies kwamen diverse updates. De TC meldde ons dat de trainers rond zijn voor het komende winterseizoen. Een aantal trainers zal op toerbeurt training geven zodat ze niet elke week aan de beurt zijn. Natuurlijk hebben we ook veel vaste trainers waar we super blij mee zijn! Op 24 september reist de jeugd af naar Nijmegen voor een 3 daags trainingskamp.
Na een zomer waar veel geskeelerd is gaan ook de jeugdschaatsers weer het ijs op. Met de bus zal er vanaf oktober weer afgereisd worden naar de ijsbaan in Dordrecht.
Complimenten voor de leden van de activiteiten commissie voor het organiseren van de sportieve activiteit bij de polsstokclub Vlist. Leuk om zoveel enthousiasme bij onze leden te zien bij deze sport. De communicatie commissie is uitgebreid met 3 leden die zich voornamelijk bezig gaan houden met de HogerOp. Welkom Iris Mulder, Anne van Duuren en Suzanne Prins. Veel succes en plezier met uitvoeren van jullie nieuwe taak.
Voor de trainingsweek naar Inzell is een andere locatie gevonden, welke direct naast de ijsbaan ligt. Er gaan dit jaar 18 deelnemers mee en 4 begeleiders. Wat nieuw is, is dat we dit jaar met de trein naar Inzell gaan. Op 30 september is er een informatieavond voor de deelnemers en hun ouders.
Op 25 september wordt er gestreden om de nationale titel voor clubs in Thialf. Tijdens het NKClubs staat er een sterke afvaardiging van onze club aan de start, begeleid door Jacob, Rob en Richard. Er mogen per vereniging 100 supporters het stadion in. Wil jij daar ook bij zijn? Meld je dan aan via de website.
Het vergaderschema van het bestuur is vastgesteld en zal worden gepubliceerd in de agenda op de website.
Tot slot is er nog gesproken over de veranderingen bij SVN welke het sportpark Weydehoek in Lekkerkerk in beheer heeft. De gemeente heeft besloten dat hier zaken moeten veranderen, welke mogelijk ook gevolgen hebben voor onze vereniging. Wij zijn aanwezig bij de overleggen en hopen snel meer duidelijkheid te hebben.
Onze volgende vergadering is op dinsdag 12 oktober.