Online feestavond

Online feestavond

Dit jaar helaas geen feestavond in de Amicitia in Lekkerkerk maar wel hebben wij iets anders leuk voor jullie bedacht.

Een online feestavond. Het idee is om net als de online pubquiz toch nog iets leuks te organiseren vanuit de AC in deze rare tijd. Ook willen we hiermee het seizoen 2020/2021 afsluiten. De online pubquiz was een groot succes en daarom hebben besloten om een online feestavond te gaan houden.

 

De online feestavond vindt plaats op zaterdagavond 17 april vanaf 21:00 tot 23:00

 

Zoals jullie van ons gewenst zijn zullen DJ Tiem, DJ Rem en DJ Erik-Jan zijn. Alleen dit keer beluister je het thuis achter je laptop, telefoon of TV.

 

Tijdens dat de DJ’s aan het draaien zijn, spelen we een muziekbingo. Wanneer jij een nummer hoort die op jouw bingokaart staat, streep je hem af en ga je voor de winst. Uitleg over de bingo volgt op de avond zelf. 

Ook zal er aan de online feestavond een thema vast zitten net als altijd. Dit jaar is het thema Aprés Ski dus kleed je zelf maar ook de ruimte zo leuk mogelijk aan en maak kans om een leuke prijs te winnen!

 

Het zal plaatsvinden via zoom. Meld je aan in de onderstaande link met je e-mailadres en aantal personen zodat wij de link en bingo kaarten voor de feestavond op kunnen sturen.

 

Houdt je ook tijdens deze online feestavond je aan de corona regels.

 

We gaan er met z’n alle een mooie avond van maken!

 

Aanmelden online feestavond