Video van het bestuur 4

Video van het bestuur 4

Het bestuur komt ongeveer 10 keer per jaar bij elkaar, maar niet bij alle leden is bekend wat wij zoal doen. We geven daarom na elke vergadering een update van wat er besproken is, waar wij ons mee bezig houden en wat er speelt in de vereniging. Bekijk de video hieronder.

Video van het bestuur 4

Volledige tekst

Hoi allemaal,

Het einde van 2021 komt in zicht. Helaas hebben we corona nog niet achter ons kunnen laten en hebben we weer te maken met strengere maatregelen. Toch hebben dit jaar veel van onze activiteiten kunnen organiseren en zijn de meeste trainingen door gegaan. Bedankt voor jullie medewerking en enthousiasme. Een speciale dank aan al onze vrijwilligers die zich dit jaar hebben ingezet voor de vereniging, zij ontvangen deze dagen allemaal een kerstpakket als blijk van waardering. Het pakket is dit jaar samengesteld door onze bestuursleden Janneke, Marjan en Okke.

De activiteiten commissie is bezig met plannen maken voor de komende tijd, ze zijn daarom op zoek naar versterking van de commissie. Tijdens de Olympische spelen wilt de commissie een activiteit organiseren voor onze leden. De uitwerking hiervan wordt na het OKT bekend gemaakt.

De nieuwe HogerOp is naar de drukker en wordt binnenkort bij jullie thuis bezorgd. Dank weer aan de redactie voor het samenstellen.

Onze jeugdschaatsers zijn iets vroeger op de dag gaan schaatsen omdat zij om 17 u van de baan af moeten zijn. Gelukkig was dat mogelijk op de ijsbaan in Dordrecht. Helaas kan de wedstrijd van 18 december niet door gaan, hopelijk lukt het later dit seizoen nog. De commissie gaat een plan maken voor de vervanging van de jasjes van de jeugdschaatsers.

Weer twee nieuwe leden voor de TC, dat maakt de commissie nu compleet. Welkom Corina Slingerland en Robbert-Jan Neven. Super dat jullie je willen inzetten binnen de technische commissie. En fijn dat de commissie weer op sterkte is, zodat zij vol frisse inzichten plannen kunnen maken voor het komende seizoen.

Tussen kerst en oud en nieuw organiseren we de jaarlijkse jeugd sprintwedstrijd. Pupillen tm junioren B sprinten op dinsdagmorgen 28 december voor mooie prijzen. De prijzen worden dit jaar gemaakt door Verdo Staalconstructies. De wedstrijd wordt gesponsord door De Bruin Tegelwerken en Melse van Duuren projectmanagers en ingenieurs. Super dat jullie deze wedstrijd sponsoren, hierdoor kan de jeugd kosteloos rijden.

Voor onze top rijders komt er een spannende periode aan. Vanaf 2e kerstdag worden in Thialf de tickets verdeeld voor de Olympische Spelen. Laten we met elkaar achter onze toppers staan en ze vanaf de bank naar Peking schreeuwen. Succes Sacha, Joost, Hein en Patrick!

De voorspellingen liegen er niet om en menig natuurijsliefhebber begint zenuwachtig te worden. Er schijnt dit jaar een flinke natuurijsperiode te komen. Natuurlijk gaan wij ons hierop voorbereiden en worden de protocollen voor het natuurijsklassement en Lekstreek wedstrijden op natuurijs uit de kast gehaald. Laten we hopen dat we die plannen dit jaar weer in uitvoering kunnen brengen!

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!

De volgende bestuursvergadering is op 12 januari.