• De schaatstrainingsvereniging uit de Krimpenerwaard

Kom kijken bij het NK Clubs 2021

NK Clubs

Niets is zeker in deze tijden, maar vooralsnog gaan we er vanuit dat we op 25 september weer mogen deelnemen aan het NK Clubs. De selectie is inmiddels bekend en we mogen zelfs met 100 supporters richting Thialf. Wil jij één van de supporters zijn in het ‘Lekstreek vak’? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. Let op, dit aanmelden is verplicht als in Thialf naar binnen wilt komen.

Dit jaar bestaat het Lekstreekteam uit: Esmee Zijderlaan, Jillian Knook, Iris Mulder, Daan van Zwienen, Pim Stuy, Sam Mayenburg, Kiki Tellier, Sacha van der Weide, Lianne Koetsier, Maxime van Stam, Hein Otterspeer, Joost van Dobbenburgh, Jesse Stam en Patrick Roest.

Aanmelden als supporter

Als je onze clubgenoten aan wil moedigen, dan is dat mogelijk. Je moet je echter wel vooraf aanmelden via onderstaand formulier, en je hebt voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig.  Via de CoronaCheck app kun je een QR aanmaken met je negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona in de afgelopen 6 maanden. Thialf vraagt je dit  de ingang te tonen.

De kosten voor een entreeticket zijn € 7,50. Deze kosten moeten op de dag zelf betaald worden.

Programma NK 2021

10.00 – 11.00 u Ploegleiders meeting
Tijdschema’s komen online en niet op papier
11.00 – 11.15 u Inrijden Junioren
11.15 – 11.35 u Baanverzorging
11.30 u Opening NK Clubs
11. 35 u Start NK Clubs – junioren
12.50 – 13.05 u Inrijden Senioren
12.30 – 12.50 u Baanverzorging
13.25 u Start wedstrijden Senioren
16.15 u Start reserves-race (500m)
+/- 16.30 u Prijsuitreiking

Corona maatregelen

Onderstaande maatregelen zullen de aankomende dagen en weken ge-update/aangepast worden!! In de week van 20 september zullen onderstaande maatregelen hieronder definitief geplaatst worden!  

 

Zowel op de trainingsdag 18 september als op 25 september hebben we ons te houden aan de regels van het RIVM en Thialf. Wij zullen op beide dagen ervoor zorgen dat de routing duidelijk wordt aangegeven en vragen jullie rijders, staff en fans goed te luisteren naar eventuele aanwijzingen.

Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Deze vragen we je bij de ingang te tonen. Clubs zijn zelf verantwoordelijk voor het informeren van de achterban en deelnemers dat een coronatoegangsbewijs geldt voor IEDEREEN die meekomt. Zowel op 18 september als 25 september!
De basisregel is: Geen medewerking? Geen toegang!

Op thialf.nl vind je de laatste versie van het Corona-protocol.

Trainingsdag zaterdag 18 september:
– Ondanks dat dit niet overal meer verplicht is, verplichten we het gebruik van een mondkapje naast het ijs en in Thialf (deze dient iedereen zelf mee te nemen!).
– Volg ten alle tijden de aanwijzingen in Thialf op.
– Wachten in de entreehal is NIET toegestaan.
– Na het trainen het middenterrein en Thialf via de aangegeven route zsm verlaten. Dus buiten verzamelen en NIET in de entreehal of de gangen.
– De kleedkamers zijn deze dag niet toegankelijk!
– De horeca/restaurant is op 18 september niet toegankelijk. Vergeet dus niet zelf wat eten en drinken mee te nemen en deze ook netjes op te ruimen aan het einde van de dag. In de entreehal staan koffie- & frisdrankautomaten:

  • Koffie/thee = cash (muntgeld)
  • Frisdrank = pin & cash

– Graag vragen we jullie om op de trainingsdag zo min mogelijk met publiek te komen. We begrijpen echter dat sommige ouders misschien (moeten) rijden en dus meekomen. Zij kunnen op beperkte plekken plaatsnemen op de aangewezen tribune.

NK Clubs zaterdag 25 oktober:
– Elke club zorgt voor een eigen corona-coördinator. Deze persoon ziet toe op de handhaving van de maatregelen door de eigen club, is beschikbaar voor vragen vanuit deelnemers en begeleiders en afstemming in Thialf. Graag ontvangen we de naam, e-mailadres en 06 nummer van deze club-coördinator op dinsdag 21 september via info@nkclubs.nl. Vergeet niet de achterban te informeren dat deze persoon de corona-coordinator van de club is.
– Mochten Corona klachten ontstaan de dag voor of tijdens het NK Clubs, maak dan gebruik van de reserves. Eventuele wijzigingen kunnen worden besproken met de organisatie.
– Indien er op de dag zelf klachten zijn onder rijders of begeleiding, geef dit dan graag door aan Sicco Janmaat: 06 23 39 55 79.
– Alvorens het Thialf te betreden, vragen we iedereen die meekomt een coronatoegangsbewijs te tonen:
1. Vaccinatiebewijs via de Coronacheck-app (QR-code)
2. Of herstelbewijs (bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona).
3. Of een testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit).
– Ondanks dat dit niet overal meer verplicht is, verplichten we het gebruik van een mondkapje naast het ijs en in Thialf (deze dient iedereen zelf mee te nemen!).
– Volg ten alle tijden de aanwijzingen in Thialf op.
– Wachten in de entreehal is NIET toegestaan. Graag de ploegleiders bij de wedstrijdbalie de accreditaties laten ophalen en buiten uitdelen. Daarna zsm naar het middenterrein begeven. Spreek met de senioren-rijders goed af (deze komen vaak later op de dag), wie ze kunnen contacten om de accreditatie in ontvangst te nemen! Bijvoorbeeld de club corona-coördinator.
– Na het rijden is het verstandig om de rijders óf op het middenterrein te houden óf op de tribune te laten plaatsnemen. Wachten in de gangen is niet toegestaan.
– Beneden rondom de entreehal, middenterrein en kleedkamers is ALLEEN toegang voor de rijders en staf met een accreditatie. Bezoekers hebben entree en toegang op de 1e ring en dus GEEN toegang tot de entreehal.
– Op het middenterrein krijgen alle clubs een eigen ‘corner’. Deze zijn voorzien van banken. Tip: neem een banner van de club mee zodat alle rijders jullie ‘corner’ herkennen.
– De kleedkamers zijn beperkt toegankelijk. Let wel op de 1.5 meter afstand (>18jaar)!
PS: Rijders mogen NIET in een (oud) nationaal pak rijden.

Bezoekers – fans – vrienden en familie op 25 september:
Gelukkig is het Thialf ruim opgezet en mogen we in tegenstelling vooralsnog bezoekers ontvangen op 25 september! Per club kunnen we ongeveer 100 fans ontvangen.
– Elke club krijgt op de tribune zijn eigen ‘vak’. Zorg dus dat jullie ‘vak’ zo goed mogelijk gevuld is met fans! Vergeet jullie spandoeken niet!
– Graag ontvangen we op dinsdag 21 september as van jullie via info@nkclubs,nl, hoeveel fans jullie denken mee te nemen/ ongeveer komen van de club. Dit moet omtrent de Corona maatregelen. Overige gegevens (NAW ed) zijn niet nodig.
– Bezoekers worden ontvangen op de 1e etage en hebben alleen daar toegang.
Op deze etage kunnen zij aan de balie een toegangskaartje kopen voor €7,50 per persoonDaarnaast zijn zij verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen. De basisregel is: Geen medewerking? Geen toegang!
Bij de kassa vragen we iedereen die meekomt een coronatoegangsbewijs te tonen:
1. Vaccinatiebewijs via de Coronacheck-app (QR-code)
2. Of herstelbewijs (bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona).
3. Of een testbewijs (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit).
4. Vergeet ook niet een ID mee te nemen!
– Bezoekers hebben GEEN toegang tot de algemene entreehal op de begane grond.
– De club corona-coördinator is verantwoordelijk voor de bezoekers en fans en dus het evt. naleven van de regels in het Thialf.

Meer info over het corona protocol