• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Corona maatregelen vanaf 6 november

Nieuwe corona maatregelen vanaf 6 november

Zoals we allemaal weten zijn er een aantal maatregelen aangekondigd die van invloed zullen zijn bij het bezoeken van verschillende accommodaties. Door deze maatregelen kunnen wij allemaal blijven sporten, dus hou je hier ook aan.

Maatregelen

Uithof en Optisport (ijsbanen Den Haag & Dordrecht)

 

Vanaf 6 november worden alle bezoekers van 18 jaar en ouder gecontroleerd op een corona bewijs middels de CoronaCheck app, dit geldt ook wanneer je niet komt sporten en alleen komt kijken. Zodra je gecontroleerd bent zijn er verder geen beperkingen tijdens het sporten of langs de baan.

 

 

Corona bewijs controle Uithof

 

Aankomende dagen wordt de controle uitgevoerd door de BaanCommissie. Vanaf volgende week zijn verenigingen zelf verantwoordelijk om dit op te pakken door middel van vrijwilligers.

 

Wat wordt er verwacht?

 

Je kan een een app downloaden op je telefoon waarmee je een check kan uitvoeren op een geldig corona bewijs. Vanaf 8:10 uur sta je bij de toegangspoortjes om dit te controleren.

 

We verwachten van alle leden hierin een bijdrage, er komt een schema op de site welke groep aan de beurt is om dit op te pakken.

 

Bij de wedstrijden wordt gevraagd dit vanuit de jury groepen op te pakken.

 

 

Droogtrainingen

 

De droogtrainingen kunnen gewoon doorgaan. De kleedkamers kunnen niet gebruikt worden.

 

 

Presentatie Talentontwikkeling

 

Aankomende maandag bij de presentatie Talentontwikkeling van Diane Valkenburg wordt een corona toegangsbewijs gecontroleerd.

 

 

Vrijwilligers

 

Iedere week zetten vele vrijwilligers zich in binnen de vereniging. Dit wordt zeer gewaardeerd en daardoor is STV Lekstreek een actieve vereniging die goed zichtbaar is binnen de regio en de ijsbaan.

 

Het kan, gezien alle maatregelen, voor sommige bezwaarlijk zijn en de nodige vragen of ongerustheid met zich mee brengen. Uiteraard horen we dit graag, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

 

 

Natuurlijk blijft de regel gelden dat je bij klachten thuis blijft en je laat testen, ook als je gevaccineerd bent.

 

 

We hopen op jullie begrip en medewerking, door dit met elkaar op te pakken binnen de mogelijkheden die iedereen heeft kunnen we blijven genieten van alles wat ons verbindt met de schaatssport.