• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

2e jeugdschaatswedstrijd Dordrecht

2e jeugdschaatswedstrijd Dordrecht

Tijdens de 2e jeugdschaatswedstrijd was het weer eens ouderwets spannend, welke tijden worden er verbeterd en wie gaat er met de eerste prijs vandoor. Zoals altijd werd er gestreden om 1 en 2 ronden waarna het klassement kon worden opgemaakt.

 

Spannend was het zeker bij de meisjes 7-9 waar de top 4 minder dan 1 punt uit elkaar zat, Maren de Bruin bleek van deze 4 dit keer de eerste plaats op te eisen gevold door de verrassend snelle Elena van Kleef en op plaats 3 Lieke Nuyt.

 

Bij de jongens 7-9 was er een duidelijke winnaar, Luuk van Zwienen was veruit de snelste. Voor de tweede plaats streden Twan van Duuren en Rik Drenth, Rik was op de 2 ronden net wat sneller dan Twan maar kon de achterstand die hij had niet meer goedmaken.

 

Ook bij de meisjes 10-12 was de strijd om plaats 2 en 3 mooi om te zien. Mette Verdoold was op beide afstanden de snelste en de uiteindelijke winnaar, daarachter was er een spannende strijd tussen de Floortje en Annika Korpershoek. Op de 1 ronde was Annika haar zus te snel af maar op de 2 ronden wist Floortje toch de 2e plaats in het eindklassement veilig te stellen.

 

Tot slot uiteraard de Jongens 10-12 waar de suppersnelle Peter de Bruin er voor zorgde dat z’n vader en moeder deze week de hele week met een glimlach door de Vlist rijden. Achter Peter waren het NathanaĆ«l de Jong en Hilke van der Knijf die de plaatsen 2 en 3 in mochten nemen.
 
Uitslagen wedstrijd 1 februari 2020 meisjes 7 tm 9 jaar
Uitslagen wedstrijd 1 februari 2020 jongens 7 tm 9 jaar
Uitslagen wedstrijd 1 februari 2020 meisjes 10 tm 12 jaar
Uitslagen wedstrijd 1 februari 2020 jongens 10 tm 12 jaar