Versoepeling corona maatregelen

Met ingang van 19 mei worden de maatregelen m.b.t. buitensporten verruimd. De informatie van de overheid is te vinden via onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen/plannen-voor-sporten-binnen-en-buiten

 

Voor onze zomertrainingen betekent dit het volgende:

Skeeler training

Op donderdag avond en/of zaterdag ochtend. Groepsindeling, tijd en plaats zijn inmiddels bekendgemaakt.

 

Dit betreft alleen leden onder de 27, dus geen beperkingen. Publiek is niet toegestaan op het complex.

 

Droogtraining, dinsdagavond in Lekkerkerk

Voor leden jonger dan 27 jaar worden trainingen gegeven op sportpark de Weydehoeck, start om 19:00u. Voor deze groep gelden er geen beperkingen meer. Let er wel op dat 1½ meter afstand tot de trainer bewaard wordt indien die ouder dan 26 is! Publiek is niet toegestaan op het complex.

 

Ook voor leden van 27 jaar en ouder worden de trainingen voortgezet. Verzamelen op sportpark de Weydehoeck om 19:00u. Hierbij wordt getraind in groepen van maximaal 30 personen waarbij een onderlinge afstand van 1½ meter bewaard wordt.

 

Fietstraining

Ook hier geen beperking voor leden onder de 27. Boven de 27 maximale groepsgrootte 30 personen en 1½ meter afstand houden.

 

LET OP, voor alle trainingen geldt de gezondheidscheck ! Dat wil zeggen: Indien je Corona gerelateerde klachten hebt, kom je niet trainen.