Onze hoofdsponsor heeft nu een speciale actie die onze vereniging veel geld op kan leveren!

Mooie aktie van onze hoofdsponsor

Zuyderleven heeft nu een actie voor alle leden van de Lekstreek die zowel de leden als onze vereniging geld oplevert.

Zuyderleven Groep Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lekkerkerk, heeft nu een speciale actie. Hiermee steun je onze vereniging én je krijgt zelf ook nog eens vijftig euro. Iedereen die overstapt naar deze bank in Lekkerkerk en een spaar- en betaalrekening opent, krijgt €75,-. Vijftig euro voor jezelf en vijfentwintig euro voor een vereniging naar keuze, zoals de onze. Dit doen ze omdat de RegioBank een fijne buurt met een goed verenigingsleven belangrijk vindt. Daarom hebben ze ook nog een kantoor in de regio en staan ze altijd persoonlijk voor je klaar.

 

Enkele voordelen van een rekening bij de RegioBank:

  • Betaal en spaarrekening met gratis overstapservice en de mogelijkheid voor een creditcard. Ook is het eenvoudig om zelf je pincode te kiezen.
  • Jongerenbetaalrekening is gratis voor jongeren en studenten van 18 tot 27 jaar
  • Jongwijs Betaal en Spaarrekening zijn gratis. Bij het openen van beide rekeningen, oftewel het JongwijsPakket, krijg je een welkomstcadeau.
  • Voor (klein)kinderen is de Zilvervlootrekening interessant. Je kunt hier een bonus krijgen van maximaal 10% over het gespaarde bedrag. Deze spaarrekening is voor kinderen tot maximaal 18 jaar oud en is te openen in combinatie met een JongwijsPakket.

 

Oh ja, ze worden ook regelmatig verkozen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. Waar wacht je nog op? Overstappen is heel eenvoudig met de overstapservice. Kijk voor meer informatie in de bijgevoegde flyer, op https://www.regiobank.nl/uw-adviseur/zuyderleven-financiele-diensten-b.v.-in-lekkerkerk.html of ga eens bij ze langs.

 

Adres en contactgegevens:

Zuyderleven Groep- Zelfstandig Adviseur van RegioBank
Raadhuisplein 25-27
2941 BS Lekkerkerk
Postbus 2587 2940 AB Lekkerkerk
T 0180 – 66 1425
E Bankzaken@zuyderleven.nl
W www.zuyderleven.nl