• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

Sponsorcommissie

Wat doet de sponsorcommissie?

De sponsorcommissie van schaatstrainingsvereniging (STV) Lekstreek is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Naast contributie, donateurs en adverteerders is club sponsoring nodig om financieel gezond te blijven. Onze sponsorcommissie bestaat uit een 6-tal leden die actief zijn op het gebied van sponsorwerving en invulling geven aan het vertegenwoordigen van uw bedrijf binnen onze vereniging.

Wat doen we:
Als sponsorcommissie houden we ons bezig met het organiseren van verschillende activiteiten. Variërend van sponsor netwerkborrels (zie ook BusinessClub Vrienden van Lekstreek), bezoek aan wedstrijden, het onderhouden van contacten met sponsoren tot het werven van nieuwe sponsoren. Daarnaast regelen we de operationele zaken om uw sponsoring in juiste banen te leiden.

Waarom STV Lekstreek sponsoren:
STV Lekstreek is er trots op dat het naast een actieve sportvereniging ook een belangrijke sociale rol vervult in de regio. U als ondernemer steunt niet alleen sportieve activiteiten van de vereniging, maar u maakt het ook mogelijk dat er nevenactiviteiten zoals schoolschaatsen, jeugdschaatsen, skeelertrainingen, wedstrijden, SKATE4 (Samenwerking met twee andere verenigingen), koningsdagspelen, clinics en overige activiteiten kunnen worden georganiseerd. U draagt op deze manier bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de netwerkborrels die STV Lekstreek organiseert, ontmoet u ook andere ondernemers en vergroot u uw netwerk.

Wat is er voor u mogelijk:
Als sponsorcommissie kunnen we u verschillende opties aanbieden om onze vereniging te ondersteunen en mogelijkheden om uw naam aan onze vereniging te koppelen:
• Sponsoring van STV Lekstreek algemeen;
• Sponsoring van individuele groepen, specifiek;
• Sponsoring van een wedstrijd of evenement;
• Adverteren in het clubblad;
• Uw vlag of banner bij evenementen of inline wedstrijden langs de baan;
• Het sponsoren van prijzen of herinneringen;

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag deel uitmaken van onze enthousiaste verenging? Heeft u zelf een goed idee?
De sponsorcommissie van STV Lekstreek is altijd bereid met u mee te denken.
Neem vrijblijvend contact op met een van de sponsorcommissieleden om uw idee of optie te bespreken.

Mail de sponsorcommissie