• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Jeugdschaatsers snellen over het ijs

Dordrecht (29/01/2023)

Op zaterdag 28 januari 2023 gingen de jeugdschaatsers van STV Lekstreek de sportieve strijd met elkaar aan.  Op de ijsbaan in Dordrecht werd onder grote belangstelling gestreden om de prachtige bekers die beschikbaar waren gesteld door De Bruin Tegelwerken. Voor ieder kind was er ook nog een medaille als prachtig herinnering aan een geslaagde wedstrijd. Ieder kind ging trots naar huis met de gedachte dat hij of zij nog sneller had gereden dan bij de eerste wedstrijd. Het blijft nog even spannend wie één van de verbeterprijzen, van Verdo staalconstructies en CombiTech de Bruin, in de wacht gaat slepen. Op..

2e jeugdschaatswedstrijd Dordrecht

Dordrecht (02/02/2020)

Tijdens de 2e jeugdschaatswedstrijd was het weer eens ouderwets spannend, welke tijden worden er verbeterd en wie gaat er met de eerste prijs vandoor. Zoals altijd werd er gestreden om 1 en 2 ronden waarna het klassement kon worden opgemaakt.   Spannend was het zeker bij de meisjes 7-9 waar de top 4 minder dan 1 punt uit elkaar zat, Maren de Bruin bleek van deze 4 dit keer de eerste plaats op te eisen gevold door de verrassend snelle Elena van Kleef en op plaats 3 Lieke Nuyt.   Bij de jongens 7-9 was er een duidelijke winnaar, Luuk..

Bericht van Penningmeester Jeugdschaatscommissie

Haastrecht (21/10/2019)

Het seizoen is in volle gang en dat betekent, dat wij de jeugdschaatsvergoeding binnenkort willen gaan innen. Een belangrijk bericht is daarom per mail naar alle betreffende jeugdschaatsouders van jeugdschaatsleden verzonden. Het kan zo zijn dat onze mailingen in uw spambox terecht komen. Controleer deze zo nodig en accepteer penningmeester.jeugd@stvlekstreek.nl als gewenst in uw instellingen, tezamen met het domein @stvlekstreek.nl. Zorg tot slot voor voldoende saldo op de opgegeven rekening.

De laatste jeugd-skate lessen van dit seizoen

Ammerstol (20/09/2019)

Het zomerseizoen is weer bijna aan het eind en het is al weer tijd om de schaatsen op te zoeken. Zaterdag 21 september zullen we de jeugd-skate les houden in de middag van 15:00 – 16:00 gelijk met de voorlichting van het jeugdschaatsen en het ophalen van de jasjes. We hebben de skate-kar beschikbaar voor de liefhebbers die zelf geen skates of beschermers hebben. 28 september is de laatste jeugd-skate les gewoon van 10:30 – 11:30 in Ammerstol.