• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Stroopwafels te koop

Haastrecht (26/06/2021)

Zoals het er nu naar uitziet kan de Lekstreek Inzell reis dit jaar weer doorgaan. Om de kosten wat te drukken gaat de jeugd op zaterdag 3 juli a.s. op pad om huis-aan-huis stroopwafels te verkopen. Het lukt niet om de hele Krimpenerwaard door te gaan, maar we willen graag alle leden de kans geven om stroopwafels te kopen en de jeugd hiermee te sponsoren. Hieronder kun je zien waar je je pakje(s) stroopwafels kunt kopen. Vrijdag 2 juli van 19.00 tot 21.00 uur buiten bij Thuishaven Haastrecht, Grote Haven 40 Zaterdag 3 juli van 9.30 tot 10.30 uur op..

Toch nog wat Lekstrekers in Inzell

Inzell (28/10/2020)

Voor vele leden was het een groot gemis om afgelopen week niet naar Inzell af te kunnen reizen. Toch was er een kleine groep Lekstrekers in Inzell te vinden. Na wat onzekere weken in de aanloop hadden ze het geluk dat de Max Aicher Arena deze week geopend was voor publiek en er op vrijdag een wedstrijd georganiseerd werd.   Op de ijsbaan was het aanzienlijk rustiger dan normaal maar het ijs was er zeker niet minder snel op geworden en dat was te zien tijdens de wedstrijd! Bij de jeugdleden werden er flinke secondes van de pr’s afgereden en..

Inzellreis 2020

Lekkerkerk (22/06/2020)

Beste Lekstrekers, Het is onvermijdelijk dat ook STV Lekstreek nadelige gevolgen ondervindt van het Coronavirus. Na goed en langdurig overleg met elkaar, hebben wij besloten dat het niet verantwoord is om met de regelgeving zoals die nu van kracht is m.b.t Covid-19 de Inzellreis 2020 door te laten gaan. Mocht de regelgeving veranderen, gaan we kijken wat nog wel tot de mogelijkheden behoort. Het besluit is gebaseerd op de volgende factoren: – We weten niet hoe het virus zich de komende tijd zal ontwikkelen. Dit kan niemand ons vertellen en dit maakt de gehele reis onzeker. Allereerst willen we op het vlak..