• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Talentontwikkeling presentatie met Diane Valkenburg

Lekkerkerk (30/10/2021)

Ontwikkeling van talent is waar we graag een avond over zouden willen praten. 8 november komt Diane Valkenburg ons daar graag wat over vertellen. Zij is met al haar schaatservaring en studie bewegingswetenschappen de gene die ons veel kan leren over dit onderwerp. Het leuke is dat dit onderwerp niet leeftijdgebonden is. Talent ontwikkel je op alle leeftijden! Deze avond is voor alle trainers hulptrainers en andere belangstellende. Ook voor de jeugdschaatstrainers even een speciaal verzoek om je aan te melden. Het is leuk om ook jullie mening te horen. Dus geef je op voor deze leerzame avond!   Waar:..

Online feestavond

Thuis (11/04/2021)

Dit jaar helaas geen feestavond in de Amicitia in Lekkerkerk maar wel hebben wij iets anders leuk voor jullie bedacht. Een online feestavond. Het idee is om net als de online pubquiz toch nog iets leuks te organiseren vanuit de AC in deze rare tijd. Ook willen we hiermee het seizoen 2020/2021 afsluiten. De online pubquiz was een groot succes en daarom hebben besloten om een online feestavond te gaan houden.   De online feestavond vindt plaats op zaterdagavond 17 april vanaf 21:00 tot 23:00   Zoals jullie van ons gewenst zijn zullen DJ Tiem, DJ Rem en DJ Erik-Jan..

NK Clubs 2018

(02/10/2018)

Heerenveen (02-10-2018) Over een paar dagen brandt in Thialf het eerste NK voor clubs los. Veertien clubs uit heel Nederland strijden zaterdag om de nationale titel. Een kanshebber voor de titel is STV Lekstreek uit de Krimpenerwaard, die met onder meer Patrick Roest en Hein Otterspeer twee toppers in de gelederen heeft. “Het is de eerste keer dat dit georganiseerd wordt en we moeten ervoor zorgen dat het niet de laatste keer is”, begint de 22-jarige Roest gedreven. De regerend wereldkampioen allround reageerde meteen enthousiast op het idee van Sicco Janmaat om clubs uit alle provincies van Nederland op een..