• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Trainingsdag/weekend Doorn

Lekkerkerk (23/05/2023)

In het weekend van 10 juni vindt het jaarlijkse trainingskamp in Doorn plaats, bedoeld voor alle actieve leden van 10 jaar en ouder. Het weekend wordt georganiseerd door de technische commissie en mogelijk gemaakt door de inzet van onze geweldige (pupillen- en junioren-) trainers, de activiteitencommissie en dankzij de financiële steun van onze sponsor Tuls Advocatuur en Mediation. Informatie over dit weekend en de link naar het inschrijfformulier zijn via de mail verstuurd, tevens te vinden in de kalender van de KNSB-app. Graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 juni aanmelden.

Wim van Herk heeft 250 paar schaatsen op zijn ‘museum-zolder’

Lekkerkerk (05/02/2023)

Wim van Herk uit Lekkerkerk beheert een omvangrijke verzameling houten schaatsen van Nederlandse makelij. Voor het bekijken van de unieke verzameling moet wel eerst een smalle, steile trap worden bestegen. Die leidt naar de ‘museum-zolder’ in de nok van de dijkwoning aan de Opperduit. “Het is smal, maar je kunt je aan de treden beet houden”, geeft Wim als advies, terwijl zijn vrouw Bets nog snel de drogende was aan een rek opzij schuift. Eenmaal boven beland je in een rijke verzameling van handgemaakte schaatsen uit vervlogen tijden.   Foto: Martijn Kuiler   Lees het volledige artikel van Het Kontakt..

Olympische spelen kijken & uitslagen voorspellen!

Amicitia Lekkerkerk (31/01/2022)

BEIJNG 2022 gaat bijna van start, en uiteraard willen wij onze Lekstreek toppers aanmoedigen!! 👏🏼🏆    📆 Dit gaan we doen vanuit de Amicitia in Lekkerkerk.  Zondag 6 februari de 5km met Patrick om 9:30 tot 11:15. Vrijdag 11 februari de 10km met Patrick om 09:00 tot 10:55. Vrijdag 18 februari de 1000m met Hein om 9:30 tot 10:40. * 30 minuten van te voren kan je de Amicitia in!   Er zal koffie, thee en fris aanwezig zijn en ook een verrassing voor erbij!    ❗️BELANGRIJK: door de corona maatregelen vragen wij jullie je aan te melden via onderstaande..

Talentontwikkeling presentatie met Diane Valkenburg

Lekkerkerk (30/10/2021)

Ontwikkeling van talent is waar we graag een avond over zouden willen praten. 8 november komt Diane Valkenburg ons daar graag wat over vertellen. Zij is met al haar schaatservaring en studie bewegingswetenschappen de gene die ons veel kan leren over dit onderwerp. Het leuke is dat dit onderwerp niet leeftijdgebonden is. Talent ontwikkel je op alle leeftijden! Deze avond is voor alle trainers hulptrainers en andere belangstellende. Ook voor de jeugdschaatstrainers even een speciaal verzoek om je aan te melden. Het is leuk om ook jullie mening te horen. Dus geef je op voor deze leerzame avond!   Waar:..

Online feestavond

Thuis (11/04/2021)

Dit jaar helaas geen feestavond in de Amicitia in Lekkerkerk maar wel hebben wij iets anders leuk voor jullie bedacht. Een online feestavond. Het idee is om net als de online pubquiz toch nog iets leuks te organiseren vanuit de AC in deze rare tijd. Ook willen we hiermee het seizoen 2020/2021 afsluiten. De online pubquiz was een groot succes en daarom hebben besloten om een online feestavond te gaan houden.   De online feestavond vindt plaats op zaterdagavond 17 april vanaf 21:00 tot 23:00   Zoals jullie van ons gewenst zijn zullen DJ Tiem, DJ Rem en DJ Erik-Jan..