• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Lekstreek kleding

Krimpenerwaard (07/09/2022)

We zien onze leden als uithangbord van onze vereniging, wij vinden het daarom belangrijk dat zo veel mogelijk leden in Lekstreek kleding sporten. Vanaf dit seizoen kun je kleding online bestellen via de webshop van Bioracer. Na het aanmaken van een account kom je op de pagina met Lekstreek kleding waaruit je een keuze kunt maken. Bioracer zal de kleding batchgewijs produceren, rechtsboven in de webshop zie je hoelang je nog tijd hebt om te bestellen voor de eerstvolgende batch. Circa 6 tot 8 weken na het verstrijken van deze termijn zal je bestelling bij Dave van Dam Sport in..

Olympische spelen kijken & uitslagen voorspellen!

Amicitia Lekkerkerk (31/01/2022)

BEIJNG 2022 gaat bijna van start, en uiteraard willen wij onze Lekstreek toppers aanmoedigen!! 👏🏼🏆    📆 Dit gaan we doen vanuit de Amicitia in Lekkerkerk.  Zondag 6 februari de 5km met Patrick om 9:30 tot 11:15. Vrijdag 11 februari de 10km met Patrick om 09:00 tot 10:55. Vrijdag 18 februari de 1000m met Hein om 9:30 tot 10:40. * 30 minuten van te voren kan je de Amicitia in!   Er zal koffie, thee en fris aanwezig zijn en ook een verrassing voor erbij!    ❗️BELANGRIJK: door de corona maatregelen vragen wij jullie je aan te melden via onderstaande..

Oriëntatie opleiding basis jurylid

Krimpenerwaard (12/01/2022)

Het winterseizoen is begonnen en zo ook de wedstrijden weer. Voor deze wedstrijden zijn juryleden nodig en de KNSB biedt opleidingsmogelijkheden aan op (eigen) locatie. Voor de opleiding geldt een minimale opkomst van 15 personen en daarom willen we ons graag oriënteren of er leden geïnteresseerd zijn. Met de opleiding basis jurylid leer je de volgende taken uitvoeren: Jurylid tijdwaarneming Rondenteller Bochtencommissaris/kruisingscontroleur Commissaris van aankomst Commissaris van vertrek Kruispuntwisselwachter Met het basis jury certificaat kun je doorstromen naar een opleiding tot scheidsrechter of starter.   Ben je geïnteresseerd? Geef je dan hieronder op.