• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Doorn weekend 11 & 12 juni

Doorn (23/05/2022)

Op 11 en 12 juni 2022 zal er een trainingsdag georganiseerd worden voor alle actieve leden. Voor de jeugd is er een apart programma, zij hebben hierover een mail ontvangen. Vanaf 18 jaar kan er op zaterdagmiddag gefietst worden (op eigen initiatief) verzamelen vanaf 14 uur bij de skeelerbaan in Doorn. Na afloop is er de mogelijkheid om mee te eten. Graag opgeven middels de link. De trainingsdag zal plaatsvinden op de prachtige skeelerbaan van de Doornse IJsclub (adres:  Bloemengaard 69/A, 3941TB Doorn).  Heb je vragen? Stel ze aan de TC leden Corina Slingerland en Natasja Roest

Vrijwilligers voor huldiging gezocht

Lekkerkerk (23/03/2022)

Op zaterdag 9 april vanaf 13.30 u gaan we samen met onze hoofdsponsor Zuyderleven, gemeente Krimpenerwaard en Team Sportservice Krimpenerwaard een skeeleractiviteit en huldiging van onze olympiërs Patrick Roest en Hein Otterspeer organiseren. Het evenement zal plaats vinden op Sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk. Voor deze middag zijn we op zoek naar veel vrijwilligers die ons willen helpen. Wil jij helpen bij een skeelerclinic, skeelers uitdelen en innemen, de catering, versieren, opbouwen of een andere taak? Laat het dan zo snel mogelijk weten via onderstaand formulier.

Sacha van der Weide en Pim Stuij clubkampioenen 2022

Den Haag (20/03/2022)

Zaterdag 19 maart was het zo ver, na 2 jaar waarin we geen clubkampioenschappen konden organiseren, werd er gestreden om het eremetaal. Er stonden 111 deelnemers aan de start en langs de baan heerste een gezellige sfeer. Dank aan iedereen die deze wedstrijd heeft mogelijk gemaakt en bedankt voor de support. Sacha van der Weide en Pim Stuij werden beide, voor het eerst, algemeen clubkampioen. Bekijk de totale uitslagen door op de knop te klikken, het klassement met foto’s per categorie staat lager op deze pagina.

Successen voor Lekstreek jeugd afgelopen weekend

Den Haag (13/03/2022)

Na de pupillen was het dit weekend de beurt aan de junioren C en B om hun ZHK te rijden.   In totaal 7 rijd(st)ers hebben de longen uit hun lijf gereden. Alle rijd(st)ers reden sowieso 2 afstanden en 2 van hen mochten zelfs een 3e afstand rijden. Maakt 16 starts in totaal.   Dit leverde liefst 9 (!!!) pr’s op. 1 voor Berto (500m), 1 voor Susanne (1500m), 2 voor Rico, 2 voor Isa (beide 500 en 1500m) en liefst 3 voor Anne (500, 1500 en 3000m).   Daan heeft daarbij de 500m gewonnen en pakte ook een mooie..