• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Sacha van der Weide en Pim Stuij clubkampioenen 2022

Den Haag (20/03/2022)

Zaterdag 19 maart was het zo ver, na 2 jaar waarin we geen clubkampioenschappen konden organiseren, werd er gestreden om het eremetaal. Er stonden 111 deelnemers aan de start en langs de baan heerste een gezellige sfeer. Dank aan iedereen die deze wedstrijd heeft mogelijk gemaakt en bedankt voor de support. Sacha van der Weide en Pim Stuij werden beide, voor het eerst, algemeen clubkampioen. Bekijk de totale uitslagen door op de knop te klikken, het klassement met foto’s per categorie staat lager op deze pagina.

Uitslag Jeugd sprintwedstrijd

Den Haag (26/12/2021)

Dinsdagmorgen vroeg werd op de Uithof in Den Haag de Lekstreek jeugd sprintwedstrijd georganiseerd. Een jaarlijkse traditie tussen Kerst en Oud & Nieuw. De wedstrijd is bedoeld voor pupillen, junioren C en junioren B. De afstanden die gereden werden zijn een 100, 300 en 500 meter (pupillen C en ouder) en 2x een 100 meter voor pupillen D en jonger. Bijna 60 deelnemers stonden aan de start, voor velen was dit de eerste wedstrijd op de 400 meter baan. Ook zijn er vele PR’s gereden. Het klassement vind je hieronder. Deze week komen de foto’s online die gemaakt zijn door Jim Tellier…

Inschrijving Lekstreek jeugdwedstrijd 2021

Den Haag (15/12/2021)

Dinsdag 28 december wordt op de Uithof in Den Haag de Lekstreek jeugd sprintwedstrijd georganiseerd. Een jaarlijkse traditie tussen Kerst en Oud & Nieuw. De wedstrijd is bedoeld voor Jeugdschaatsers, Pupillen en Junioren t/m Junioren B. De afstanden die gereden worden zijn een 100, 300 en 500 meter (pupillen C en ouder) en 2x een 100 meter voor pupillen D en jonger. De te rijden afstanden zijn onder voorbehoud, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Voor de pupillen, Junioren C en Junioren B zal een klassement worden opgemaakt en een prijsuitreiking plaatsvinden.   De wedstrijd start om 7:00 en zal..

Het seizoen is weer begonnen met het NK Afstanden

(02/11/2021)

Voor de Nederlandse topschaatsers is het Olympisch seizoen weer officieel begonnen. Op het NK Afstanden kwam de beste schaatsers weer bij elkaar voor de eerste krachtmeting van het seizoen met daarbij natuurlijk ook een aantal Lekstrekers.   Patrick Roest stond aan de start op de 1500, 5000 en 10.000 meter. Op de sprintnummers stonden Hein Otterspeer en Joost van Dobbenburgh aan de start en Sacha van der Weide maakte haar debuut op het NK Afstanden voor senioren.   VRIJDAG Als eerst kwamen de sprinters in actie, Joost van Dobbenburgh heeft deze zomer de overstap gemaakt van het Jumbo-Visma Development team..