• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Oriëntatie opleiding basis jurylid

Krimpenerwaard (12/01/2022)

Het winterseizoen is begonnen en zo ook de wedstrijden weer. Voor deze wedstrijden zijn juryleden nodig en de KNSB bied opleidingsmogelijkheden aan op (eigen) locatie. Voor de opleiding geldt een minimale opkomst van 15 personen en daarom willen we ons graag oriënteren of er leden geïnteresseerd zijn. Met de opleiding basis jurylid leer je de volgende taken uitvoeren: Jurylid tijdwaarneming Rondenteller Bochtencommissaris/kruisingscontroleur Commissaris van aankomst Commissaris van vertrek Kruispuntwisselwachter Met het basis jury certificaat kun je doorstromen naar een opleiding tot scheidsrechter of starter.   Ben je geïnteresseerd? Geef je dan hieronder op.

ProSkating abonnement voor Lekstrekers met korting

Krimpenerwaard (03/11/2021)

Vanaf dit weekend is het nieuwe ProSkating magazine uit, met daarin een uitgebreide reportage over onze club! In de reportage hebben is er een mooi interview met onze kersverse voorzitter Sven Slingerland en spreken ze ook met andere Lekstrekers.   Het nieuwste nummer van ProSkating is te kopen bij Dave Van Dam Sport, maar speciaal voor leden van de Lekstreek heeft ProSkating nu ook een speciale aanbieding! Voor 19,95 krijg je komend seizoen 5 nummers op de mat met de mooiste verhalen uit de schaatswereld! Interesse in deze aanbieding? Vul onderstaand formulier in!

Maatregelen Inzell

Krimpenerwaard (22/09/2021)

Helaas zit een Inzellweek zonder maatregelen er dit jaar nog niet in, en welke maatregelen er in week 42 gelden kan de ijsbaan in Inzell ons nog niet aangeven. Voor de groepsreis worden de deelnemers en ouders/verzorgers binnenkort volledig geïnformeerd. Voor degenen die op eigen gelegenheid naar Inzell gaan, hebben we hierbij de huidige maatregelen toegevoegd, zodat u straks niet voor mogelijke verassingen komt te staan.   202109_Speziell_Eisschnelllauf_Gruppen_V04