• De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Uitreikingen en onderscheidingen op jaarvergadering

Jaarvergadering 2019

Vrijdagavond 24 mei werd onze jaarvergadering gehouden in de muziekzaal van onze sponsor Amicitia in Lekkerkerk. Er werd teruggeblikt op het succesvolle afgelopen jaar, de financiele situatie van de vereniging werd belicht en de plannen voor het komend jaar werden gepresenteerd.

Zoals altijd worden op deze avond ook diverse personen in het zonnetje gezet. Zie hieronder.

Yvonne van Everdingen

Yvonne van Everdingen verlaat na 10 jaar het bestuur. Yvonne is altijd een harde werken geweest met positieve kritische inbreng. Yvonne was namens het bestuur lid van de technische commissie en verzorgde de ledenadministratie en abonnementenaanvraag. Daarnaast nam ze vaak heel enthousiast nog extra taken aan binnen het bestuur. Om Yvonne te bedanken voor haar inzet, enthousiasme en enorme bijdrage aan de vereniging is zij benoemd tot lid van verdienste van STV Lekstreek.

Roel van der Bas penning

Roel van der Bas is in 1991 door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Hij was een zeer actief en betrokken lid van STV Lekstreek. Juist om de vele mooie herinneren aan Roel levend te houden is in 1992 de Roel van der Bas Penning in het leven geroepen. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat de penning ieder jaar wordt uitgereikt, maar dit jaar heeft de Commissie Roel van der Bas Penning de eer de penning uit te mogen reiken.

 

De Roel van der Bas penning gaat dit jaar naar iemand die geen Lekstreek lid is, maar wel een Lekstreek hart heeft. De persoon is zeer gastvrij, als STV Lekstreek zijn we altijd welkom en de persoon zorgt dat alles voor ons klaar staat.

Dat onze vereniging een goede band heeft met alle ijsclubs in de Krimpenerwaard is mede dankzij het werk van deze persoon als secretaris van het KNSB-district Krimpenerwaard.

Het is iemand die graag de zaken in orde wilt hebben en moeite doet om dat te verwezenlijken. Voor hem reden om de KNSB-jury cursus te volgen waardoor we hem inmiddels kennen als rechtvaardig scheidsrechter. Niet alleen bij Lekstreek wedstrijden, maar ook op de internationale toernooien.

De Roel van der Bas Penning gaat dit jaar naar Bert Timmerman.

Diverse uitreikingen

Hein Vergeer Wisseltrofee├źn:

Tess de Jong

Kees de Boom

KW-Cup

Yvanka Kogelman

Jillian Knook

Sacha van der Weide

Daan van Zwienen

Diede de Vries

Pim Stuy

Wereldkampioenen:

Patrick Roest

Sandra van Wijngaarden

Nederlands kampioenen:

Arjan Bakker

Hein Otterspeer

Frans Rietveld