• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

Uitnodiging jaarvergadering 2020

Uitnodiging jaarvergadering 2020

Op 10 juli 2020 om 19.30 u is in Partycentrum Amicitia onze algemene leden vergadering. De agenda en aanvullende stukken waren al gepubliceerd in Hoger op nummer 5 van mei.

Het bestuur nodigt hierbij alle leden van harte uit om aanwezig te zijn bij deze vergadering.

Maatregelen

Tijdens de Jaarvergadering worden traditioneel de clubrecords, de KW-Horeca- cup en de Hein Vergeer Wisseltrofeeën uitgereikt. Daarnaast huldigen we altijd de prijswinnaars van Nederlandse en/of Wereldkampioenschappen (Masters) en de nummers één van de Zuid-Hollandse kampioenschappen. Ook zetten we alle deelnemers aan de diverse Nederlandse Kampioenschappen in het zonnetje.

We willen de hierbij behorende prijzen, oorkondes en/of attenties graag persoonlijk uitreiken en hopen dan ook dat de winnaars van deze prijzen zeker aanwezig zullen zijn.

Omdat we nog steeds te maken hebben met Corona richtlijnen is het noodzakelijk om je van tevoren aan te melden voor de jaarvergadering. Er mogen maar 100 mensen aanwezig zijn op de bijeenkomst.
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Ook verzoeken we eenieder die (milde) klachten heeft of in contact is geweest met een ander persoon thuis te blijven. (We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM)

Aanmelden