• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

Trainingsdag Doorn

Meld je aan voor maandag 7 juni

Beste Leden,

 

Op 12 en 13 juni 2021 zal er een trainingsdag georganiseerd worden voor alle actieve leden. De trainingsdag zal plaatsvinden op de prachtige skeelerbaan van de Doornse IJsclub. Het adres is:  Bloemengaard 69/A, Doorn.

 

We zullen zaterdagochtend om 7.30 uur verzamelen bij de parkeerplaats voor de Lidl in Bergambacht zodat we uiterlijk om 8.00 uur kunnen vertrekken naar Doorn. De pupillen worden met auto’s naar Doorn gebracht. Vanaf de Core-groep en ouder zullen we op de fiets ongeveer 60 kilometer afleggen naar Doorn.

 

De trainingsgroepen naast de Core-groep en pupillen zijn ook van harte welkom in Doorn op zaterdag 12 juni. De baan, voorzieningen, fruit en het avondeten zal voor alle groepen geregeld worden. Daarnaast heeft de Activiteiten commissie een leuk spel voor iedereen georganiseerd. De invulling van de trainingen overdag zal door de trainer van je eigen groep geregeld worden. Autovervoer verzoeken wij onderling te regelen (geldt niet voor de pupillen). De eigen bijdrage voor de dag bedraagt €7,50 pp.

 

De trainingsdag zal ongeveer om 19:00 afgelopen zijn en rond 20:00 uur zullen we terug zijn bij de Lidl in Bergambacht (dit geldt voor de pupillen en overige leden die niet overnachten).

De jeugd zal in tenten naast de baan overnachten en op 13 juni op de fiets terug keren naar Bergambacht.

 

Wij hebben er weer veel zin in, we hopen jullie ook!

Klik hier om je aan te melden voor Doorn