• De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

STV Lekstreek verwelkomt Zuyderleven Groep als nieuwe hoofdsponsor!

STV Lekstreek verwelkomt Zuyderleven Groep als nieuwe hoofdsponsor!

Onder het toeziend oog van vele leden is vanochtend tijdens de training de sponsorovereenkomst getekend met Zuyderleven Groep, zij zullen de komende jaren de trotse hoofdsponsor zijn van STV Lekstreek.

Een belangrijke motivatie voor Zuyderleven om als hoofdsponsor aan de slag te gaan is de jeugd. Waar wij als STV Lekstreek met de jeugd aan een sportieve toekomst bouwen, is dat ook een kernwaarde voor Zuyderleven, waar zij met de RegioBank in Lekkerkerk de jeugd een toekomst willen geven in het omgaan met geld.

Zuyderleven is een financieel dienstverlener met specialisaties in verzekeringen, hypotheken, bedrijfsfinancieringen, pensioenen en bankzaken gevestigd in Lekkerkerk.

 

De man achter Zuyderleven is Edwin Wink, vele Lekstrekers zullen hem kennen als de zoon van Cees Wink. Cees overleed in 2014 en was een enorm betrokken lid van onze vereniging.

‘’Het is enorm mooi om met Zuyderleven Groep STV Lekstreek te sponsoren maar persoonlijk vind ik het ook erg mooi omdat mijn vader hier op sportpark Weydehoeck grondlegger is geweest en daarnaast ook lid is geweest van STV Lekstreek. Dit geeft voor mij extra waarde aan deze sponsorovereenkomst.’’ Aldus Edwin.

 

Edwin kijkt daarnaast ook enorm uit naar de samenwerking met de vereniging: ‘’Ik ken de vereniging al van jongs af aan, bijvoorbeeld de Hoger Op kan ik niet meer uit mijn geheugen wissen. Ik kijk er ook enorm naar uit om met elkaar ideeën te kunnen ontplooien en samen met STV Lekstreek events te kunnen neerzetten waar we onszelf kunnen laten zien. Als Zuyderleven willen we ook groeien in dit gebied en daar hebben we zo’n mooie club als STV Lekstreek bij nodig.’’

 

Afscheid van KW Horeca

Tegelijkertijd nemen we ook afscheid van KW Horeca, de afgelopen jaren zijn zij als hoofdsponsor enorm betrokken geweest bij onze vereniging en wij willen Ad en Jacky Scheer dan ook enorm bedanken voor hun jarenlange inzet en aandacht voor STV Lekstreek. Tijdens de jaarvergadering op 10 juli zullen we daar zeker nog bij stil staan.