• Nederlands kampioen bij NK clubs 2018-2019

  • Nederlands kampioen bij NK clubs 2018-2019

  • Nederlands kampioen bij NK clubs 2018-2019

Samenloop voor Hoop

Op 29 juni 2019 om 14.00 uur start op de ijsbaan in Lekkerkerk een 24 uurs estafette wandeling. De bedoeling van de wandeling is stil te staan bij kanker. Iedereen heeft in zijn of haar naaste omgeving ervaring met deze ziekte.

Vijf jaar geleden werd de Loop voor het eerst op de ijsbaan gehouden. Een team van STV Lekstreek heeft toen meegedaan met een groep jeugdschaatsers, 1 van de kids van het jeugdschaatsen had leukemie en met de groep is gezamenlijk meegedaan met de 24 uur estafette loop.
Door de deelnemende ploegen wordt zo veel mogelijk geld ingezameld, voor kankeronderzoek. Een van de acties is dat witte papieren zakken voor 5 euro worden verkocht. Kopers kunnen er tekst op zetten of er iets op tekenen. Om 23.00 uur wordt een ketting van verlichte zakken langs de skeelerbaan gezet en zullen de (ex) patiënten en familieleden een gedenkwaardige ronde over de baan lopen.

Naast de verkoop van de zakken zal op verschillende wijzen getracht worden zo veel mogelijk geld in te zamelen. Ook kunnen zich nog enkele deelnemers aan de Loop zich opgeven.

Meer informatie over de Samenloop voor Hoop kan teruggevonden worden op de site : Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard of op Facebook. Extra deelnemers kunnen zich eventueel op de site opgeven, STV Lekstreek is ingeschreven onder de naam Masters Lekstreek. Dit is een initiatief van Dick de Wilde samen met de deelnemende masters.