In Memoriam Liesbeth Steehouwer

In Memoriam Liesbeth Steehouwer

Ons heeft het trieste nieuws bereikt dat Liesbeth Steehouwer op 12 juli 2020, veel te jong, op 50-jarige leeftijd is overleden.

We hebben Liesbeth leren kennen als een altijd vrolijke trainer bij het jeugdschaatsen, eerst verbonden door zoon Sjoerd die kwam leren schaatsen bij het jeugdschaatsen. Na enkele jaren en na wat overredingskracht hebben we haar een aantal jaar geleden aan boord mogen halen als trainer. En, zoals we vaker zien, stond ze ook op de zaterdagochtend op het ijs in Den Haag ter verbetering van haar eigen schaatstechniek.

Naast haar liefde voor het schaatsen, stond ze in de Krimpenerwaard ook bekend als fanatiek hardloopster.  Ze trainde zelf bij Avantri en AV Start en was ook te vinden bij bijna elke hardloopwedstrijd in de regio.  Samen met Mels sloot ze later ook aan bij “Mels op Zondag”, en gaf ze op zondagochtend in het Loetbos  training aan een loopgroepje kinderen. Onder de altijd enthousiaste Liesbeth groeide dit groepje kinderen gestaag.

En bij welke training Liesbeth ook gaf, plezier stond absoluut voorop en dat enthousiasme werkte aanstekelijk. We zullen Liesbeth missen als trainster maar in het bijzonder als lieve vrouw die voor iedereen klaar stond en ondanks haar ziekte zo positief in het leven stond.

Wij wensen haar man Arjen en kinderen Isabel en Sjoerd, en alle familie, naasten en vrienden heel veel sterkte met dit verlies. Haar uitvaart zal deze week in besloten kring plaatsvinden.