• De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

Hollandse IJssel in Beweging

Wees sportief en sponsor onze club!

Speciaal voor verenigingen organiseert de Rabobank op zaterdag 14 september een sportieve dag “Hollandse IJssel in beweging”. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen een leuke financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en/of wandelen. De meeste activiteiten vinden plaats in en rond het Loetbos in Lekkerkerk, maar voor de fietstocht kan er in meerdere plaatsen gestart worden. Als u ons wil steunen, kunt u bij aanmelding het verenigingsnummer van STV Lekstreek vermelden. Dit is nummer 82. Hopenlijk tot volgende week zaterdag…

 

Bekijk hier de routes

Samen geld verdienen voor onze verening?

Speciaal voor verenigingen, stichtingen en scholen in de Krimpenerwaard en Gouwestreek organiseert Rabobank Hollandse IJssel op zaterdag 14 september 2019 een sportieve dag. Tijdens deze gezellige dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen.

Rabobank Hollandse IJssel, een fusie van Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek, is betrokken bij de lokale gemeenschap en helpt deze graag vooruit, door dichtbij het lokale verenigingsleven te staan en ze te helpen hun ambities te realiseren. Daarom organiseren we Hollandse IJssel in beweging! We combineren succesvolle evenementen – Krimpenerwaard in beweging en de Rabobank Sponsorfietstocht – tot een groot sportief festijn.

Krimpenerwaard
Dit jaar biedt de Rabobank in samenwerking met TC de Waardrenner en Bureau Mens & Groen twee mooie fietstochten en een wandeltocht door de Krimpenerwaard aan. Voor de kinderen organiseren zij ook dit jaar weer een avontuurlijke kinderroute en een stoere Survivaltocht in het Loetbos. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen.

Wat wordt er van je verwacht?
Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel een bedrag op de verenigingsrekening. De wielrenroute levert € 10,- op, de fietsroute € 5,- en de wandelroute, kinderroute en survivaltocht leveren € 3,50 op. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging/stichting of school is € 750,-.