• De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

Coronacoördinatoren gezocht!

Coronacoördinatoren gezocht!

Beste leden van STV Lekstreek,

 

We begrijpen dat het voor iedereen best lastig is deze coronatijd: maximaal met z’n tweeën trainen, niet ff lekker bijkletsen op de ijsbaan, niet chillen in de kleedkamers, geen wedstrijden, trainingskampen en feestjes die niet doorgaan. Het vraagt veel van ons, maar we moeten even volhouden. Gelukkig is De Uithof nog open en hopelijk komt er op korte termijn een moment dat er weer een aantal maatregelen versoepeld worden.

 

Als bestuur, begrijpen we heel goed dat deze periode niet altijd leuk is en veel uitdagingen kent. Toch willen we een dringend beroep op onze leden doen om zich aan de maatregelen te houden, zodat de Uithof open kan blijven en we kunnen blijven schaatsen.

 

Dat kunnen we als bestuur niet alleen. Op zaterdag en zondag hebben we drie corona coördinatoren nodig die toezicht houden op het naleven van de maatregelen. We moeten er niet aan denken dat er controle komt op een Lekstreek uur, wij ons niet aan de maatregelen houden en daarom de ijsbaan gesloten wordt.

 

Meld je aan als vrijwilliger om samen met nog 2 andere vrijwilligers toezicht te houden op het naleven van de maatregelen. Als we niet voldoende aanmeldingen ontvangen, hebben we helaas geen keuze: we wijzen mensen aan die verplicht een corona dienst draaien of we kunnen niet meer trainen. Als je coronadienst hebt, kun je gewoon schaatsen al is het wellicht een beetje korter dan normaal.

 

Aanmelden kan via onderstaande button of door een mailtje te sturen naar bestuur@stvlekstreek.nl.

 

En voor de carpoolers: voel je vrij om aan te geven dat meerijders een mondkapje moeten dragen in de auto of niet meer mee kunnen rijden. Uiteindelijk maak je hierin als chauffeur je eigen keuze!

 

Houd nog even vol, houd moed, hoe strenger we zijn, hoe sneller we terug kunnen naar normaal!

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur STV Lekstreek.

Mail het bestuur om je aan te melden