• De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsvereniging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging uit de Krimpenerwaard

QR code scan zaterdag trainingen op de Uithof

Rooster QR code scan

Om onze zaterdag trainingen op de Uithof te continueren zijn er iedere week vrijwilligers nodig om de QR code scan uit te voeren. Om de inzet van vrijwilligers evenredig te verdelen is hiervoor een rooster opgesteld. Lees hieronder meer over wat er wanneer van wie verwacht wordt.

Beste Lekstrekers,

Om toegang te krijgen tot sportlocaties zijn verenigingen verantwoordelijk om een corona bewijs te scannen door middel van de QR Corona check app, dit geldt iedereen vanaf 18 jaar. Doordat we dit met elkaar oppakken kan er gesport worden, daarin willen gezamenlijk deze verantwoordelijk nemen. We realiseren ons dat deze maatregelen mogelijk als bezwaarlijk kan worden ervaren. Mocht je hierin bezwaren ervaren, maak het kenbaar zodat er een oplossing gezocht kan worden. 

 

Voor de zaterdag training op de Uithof zijn er iedere zaterdag een aantal leden nodig die deze scan taak op zich neemt. Om dit te organiseren is onderstaand schema opgesteld waarin per zaterdag is aangegeven welke groep hiervoor verantwoordelijk is. Per groep wordt initiatief genomen om af te stemmen wie de controle doet (de trainer is niet verantwoordelijk voor deze verdeling).

 

In de praktijk komt de controle er op neer dat 2 personen om 8.00 uur aanwezig zijn bij de hoofdingang. Deze leden hebben op hun telefoon de Corona Check Scan QR code geïnstalleerd en vragen iedereen die naar binnen wil om hun QR code. Om de identiteit te checken mag je vragen om een identiteitsbewijs of een paar persoonlijke vragen zoals: geboortedata, eerste letter van je naam etc. Na controle van de QR code mag iedereen zonder mondkapje de ijsbaan betreden.

 

Naast de zaterdag, wordt er ook op andere dagen door onze leden geschaatst. Zo zijn wij op een aantal dagen gedurende dit schaatsseizoen als vereniging verantwoordelijk voor de wedstrijd organisatie (jureren etc). Hierin vragen we ook jullie medewerking. Ook ouders mogen deze rol ook op zich nemen.

 

Wij verzoeken de vrijwilligers zich aan te melden via onderstaande link:

Mail naar het bestuur

Planning QR code scan zaterdagochtend training de Uithof


DatumTrainingsgroepAangemeld13-novGroep Frits Walraven
20-novGroep Dick de Wilde
27-novGroep Robbert Jan NevenFerd Veelenturf, Kees Neven
4-decGroep Leen/ Wim & WilfredMirjam de Jong, Esther Rietveld
11-decGroep Peter van Kemenade
18-decGroep Rien Weers
8-janGroep Paul Klomp
15-janGroep Herman van Amerongen
22-janGroep Jaap van der Laan
29-janGroep Frits Walraven
5-febGroep Dick de Wilde
12-febGroep Robbert Jan Neven
19-febGroep Leen/ Wim & Wilfred
26-febGroep Peter van Kemenade
5-mrtGroep Rien Weers
12-mrtGroep Paul Klomp
19-mrtGroep Herman van Amerongen