• De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

  • De schaatstrainingsverenging van de Krimpenerwaard

Abonnement aanvraag schaatsseizoen 2020-2021

Abonnement aanvraag schaatsseizoen 2020-2021

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je abonnement aan te vragen voor het schaatsseizoen 2020-2021!

Ga naar abonnement.stvlekstreek.nl om je aanvraag in te dienen.

 

Het is natuurlijk fijn om weer het ijs op te gaan, al zijn sommige dingen nu wat anders dan andere jaren..

 

Virusveiligheid, aanpassingen aan de ‘anderhalve meter’

Per 1 juli zijn in Nederland weer alle sporten toegestaan. Tijdens het sporten hoeft er geen afstand gehouden te worden; daarbuiten geldt de anderhalve meter. Er bleken daarom rond trainingen en wedstrijden aanpassingen nodig. Hier sommen we ze op voor de Uithof.

 

Toegang en omkleden gewijzigd

Om buiten het ijs afstand te kunnen houden, worden er drie zaken veranderd:

·         Ingang en uitgang van de 400m-baan worden gescheiden. Je verlaat de baan dus langs een andere route. (dit geldt niet voor de jeugduren op zaterdag)
·         Kleedkamers blijven voorlopig gesloten. Je komt dus in sportkleren naar de baan en trekt op de tribunes je schaatsen aan. Hiervoor wordt extra tribuneruimte vrijgemaakt.
·         Strak tijdslot. Je mag pas 10 minuten voor je training naar de 400m-baan en moet na de training ook snel vertrekken. In- en uitlopen moet dus buiten.
Mogelijk worden regels later versoepeld (vooral voor wedstrijden) maar dit is nu de stand.

Licentie aanvraag

Het aanvragen van de KNSB wedstrijdlicentie zowel langebaan als marathon is alleen mogelijk via: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/.

 

Het aanvragen van wedstrijddeelname op de ijsbaan De Uithof dien je samen met de abonnementen aangevraagd te worden via het aanvraagformulier.

 

Het aanvragen van abonnementen kan alleen met je eigen KNSB relatienummer. Heb je geen KNSB relatienummer, neem dan contact op met de ledenadministratie van STV Lekstreek op ledenadministatie@stvlekstreek.nl. Pas nadat je je persoonlijke KNSB relatienummer hebt, kun je verder gaan met de abonnementenaanvraag.

 

Als de aanvraag is voltooid en het formulier is geprint is het niet meer mogelijk om wijzigingen te doen. Mochten er achteraf toch nog wijzigingen zijn neem dan contact op met abonnement@stvlekstreek.nl.