Lekstreek Database
Naam of wedstrijdnummer

Inschrijven

Wij zitten voorlopig VOL met het aantal deelnemers voor het komende schaatsseizoen 2017-2018. Op volgorde van aanmelding zullen wij de wachtlijst herintroduceren. Om op deze wachtlijst te komen zal het inschrijfformulier moeten worden ingevuld.

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u inschrijven voor het komende schaatsseizoen, 2017-2018, als jeugdschaatslid van STV Lekstreek.

Bij aanvang van het seizoen (peildatum is 30 september) is de minimale leeftijd voor deelname 7 jaar. Op basis van leeftijd is het ook mogelijk om een half-abonnement af te nemen. Bij begin van het half-abonnement is de minimale leeftijd voor deelname 7 jaar (peildatum 1 januari).

Het half-abonnement geeft recht op schaatslessen en wedstrijden vanaf 1 januari 2018 tot en met het einde van het schaatsseizoen.

*Wanneer je komend schaatsseizoen voor het eerst mee gaat als jeugdschaatslid, vink dit dan aan achter ‘ik ben komend seizoen nieuw lid van het jeugdschaatsen.’ Is dit niet het geval, vink deze dan ook niet aan.

**Je vind de reglementen van het jeugdschaatsen door op deze link te klikken.

Inschrijven Jeugdschaatsen