Lekstreek Database
Naam of wedstrijdnummer

Inschrijven Inzellreis

Inzell

LEKKERKERK (05-07-2018): de zomervakantie staat voor de deur, maar we hebben nog niet alle potentiele Inzellgangers op de lijst staan. Willen jullie het formulier de komende weken inleveren?!

hieronder nog even het originele bericht:

LEKKERKERK (13-05-2018); nu de zomertrainingen weer gaan beginnen komt de herfstvakantie ook alweer in beeld. Al voor de 41e keer zullen we een trainingsweek organiseren in Inzell. De week is dit jaar van 19 t/m 27 oktober. Uiteraard kan er ook dit jaar weer een gedeelte van de kosten terug verdient worden met de stroopwafelactie. Aangezien de kosten van de reis steeds meer oplopen heeft het bestuur besloten dat de opbrengst van Krimpenerwaard in Beweging van Rabobank Krimpenerwaard dit jaar volledig naar de Inzellreis gaat. Meedoen dus op 8 september (ook als je niet naar Inzell gaat natuurlijk).

We verblijven wederom in Chiemgauer Hof en ook verder zijn er niet zo veel veranderingen in de reis. Mocht je meer informatie willen hebben over de Inzellreis dan kun je altijd terecht bij één van je trainers.

Inschrijven kan met dit formulier: inschrijfform Inzell 2018
Dit formulier graag opsturen naar Jerry van Herk of aan hem afgeven (iedere dinsdag op de droogtraining)