Lekstreek Database
Naam of wedstrijdnummer

Inschrijven Lekstreek Inzellwedstrijd

LEKKERKERK (15-08-2018); het komt alweer dichterbij: Inzell. De trainingsweek is weer bijna volgeboekt en de voorbereidingen lopen ook op rolletjes. Het ijs voor de jaarlijkse wedstrijd is al lang geleden vast gelegd en de inschrijving is vanaf nu geopend.

De wedstrijd is uiteraard weer op de dinsdagavond en wel op dinsdag 23 oktober. Er worden wedstrijden gereden over 100-500 / 500-1000 / 500-1500 meter. Uiteraard staan de deelnemers aan de Inzellreis automatisch op de startlijst. Lekstrekers die ook in Inzell zijn kunnen zich tot 20 september opgeven bij Jerry van Herk via j.vanherk@knsb.nl

Bij het opgeven graag de volgende gegevens vermelden: naam, wedstrijd/licentienummer en te rijden afstanden. Let wel op dat je licentie op tijd verlengd is, want zonder geldige licentie worden je tijden niet geregistreerd. Lekstrekers die geen licentie hebben kunnen uiteraard wel gewoon meedoen.

Naast de rijders van onze eigen vereniging zullen er ook rijders aan de start staan van “bevriende” verenigingen. Daarnaast is er wellicht nog ruimte voor rijders tot en met Neo-senioren van andere verenigingen om deel te nemen.

Ook de niet lekstrekers kunnen zich opgeven op bovenstaand mailadres. In de eerste week van oktober zal de lijst bekend worden wie er kunnen rijden. Toevoegingen worden er dan niet meer gedaan en afvallers worden aangevuld vanuit de reservelijst.

De kosten voor het huren van wedstrijd ijs in Inzell is niet goedkoop, deelname is daarom: €12,50 voor lekstrekers en €17,50 voor niet lekstrekers.