Lekstreek Database
Naam of wedstrijdnummer

Jeugd Skate

Trainingen
Voor de jeugd van 7 tot 12 jaar hebben we binnen de Lekstreek het jeugd-skaten. Het jeugd-skaten is voornamelijk gericht op het aanleren van de skate techniek en het “vrij maken” op skates, we wisselen daarbij oefeningen als “op 1 been rijden” af met bijvoorbeeld het nemen van hindernissen. Uiteraard is er ook tijd voor een estafette of een potje tikkertje op skates.

Skateles-500
Waar en wanneer?
Op zaterdag (10:15-11:30) op de skeelerbaan in Ammerstol.
We skaten in principe iedere week tot half september (in het midden van de zomervakantie is er een aantal weken geen training/les).
Als het regent (en de baan te nat is) gaat de training niet door.

In voorgaande jaren hebben we op de vrijdag avond ook skate-les gegeven in Lekkerkerk, helaas was er dit jaar te weinig belangstelling om dit jaar weer een groep te starten. Als er voldoende belangstelling is zal er weer een groep starten, indien je graag in Lekkerkerk zou willen skaten geef dat dan even door aan de inline-skate commissie.

Wat heb ik nodig?
Om mee te doen heb je uiteraard skates nodig, daarnaast is hoofd, knie, elleboog en polsbescherming verplicht.

Kan ik een keer komen kijken?
Uiteraard ben je van harte welkom om een keer te komen kijken, als je een keer mee wilt doen laat dat dan vooraf even weten via skeelercommissie@stvlekstreek.nl

Wat kost het?
Kosten zijn 20 Euro voor het seizoen.

Aanmelden trainingen
Opgeven voor de jeugd-skaten trainingen kan via: AANMELDEN SEIZOEN 2016